Planning van nieuwbouw in Poeldijk

In Poeldijk zijn al vele projecten ontwikkeld, verkocht en gebouwd. Ga maar eens kijken en zie met eigen ogen hoe mooi je woont in Poeldijk. Benieuwd naar de planning van de nieuwe woningen? Bekijk dan per wijk wat de actuele status is.

De wijken van Poeldijk

De Blauwe Kreken

De Blauwe Kreken

In ontwikkeling
De Blauwe Kreken wordt verkocht en gebouwd in meerdere fases. In totaal verrijzen er in deze wijk circa 250 woningen, welke momenteel gebouwd worden of in verkoop zijn gegaan. De eerste fase van de wijk ging in 2020 in verkoop en inmiddels is ook fase 4 in verkoop en in aanbouw. Voor meer informatie over de planning verwijzen wij je graag naar de wijkpagina van De Blauwe Kreken.

Bekijk de planning
Poeldijk Dorp

Poeldijk Dorp

Opgeleverd
Poeldijk Dorp is inmiddels opgeleverd en bewoond. Het project bestond uit meerdere fases, waarin onder meer appartementencomplex Het Gantel Huys en de vrijstaande villa's aan het water in verkoop gingen. In totaal zijn hier 180 woningen gebouwd en deze zijn opgeleverd in de zomer van 2021. In Poeldijk Dorp wordt niets meer ontwikkeld door BPD Gebiedsontwikkeling.

Meer over Poeldijk Dorp
De Groene Kreken

De Groene Kreken

Opgeleverd
Een kleinschalig nieuwbouwproject met 27 woningen, gelegen aan de rand van Poeldijk: dat is De Groene Kreken. Alle woningen werden in 2019 opgeleverd en zijn bewoond door de eigenaren. In De Groene Kreken komt geen nieuwe fase meer, de wijk in het noordoosten van Poeldijk is helemaal opgeleverd.

Meer over De Groene Kreken
Welke nieuwbouwplannen zijn er? Bekijk de wijken
Meer informatie over De Blauwe Kreken? Bekijk de woningen