Logo Logo

Voorzieningen in Poeldijk

Poeldijk is een logische keuze voor jouw nieuwbouwhuis. Veel voorzieningen die je nodig hebt, vind je in het dorp en anders ben je zo in een van de omliggende dorpen en steden.

Naar school

De toename van jonge gezinnen heeft een positieve uitwerking op het dorp. De kinderdagverblijven krijgen veel inschrijvingen en de twee brede scholen zien ook een gezonde toename van de leerlingen. Niet nieuw, maar wel erg fijn én gezellig: Poeldijk heeft een rijk verenigingsleven. De Brede School 'De Westhof' ligt aan de noordkant van het dorp.

Sporten in Poeldijk

Als je van sporten houdt, zit je hier goed. Op sportpark Verburch kun je tennissen, handballen, voetballen, turnen en fitnessen. Paardenliefhebbers kunnen terecht op manege Arckelhoeve. Sportschool Defence Academy is, als sportschool voor de hele familie, ook een aanrader.

Winkelen

Aan de Rijsenburgerweg is een spiksplinternieuwe grote Jumbo geopend en heeft de C1000 plaats gemaakt voor een Action. De Jumbo ligt echt op een steenworp afstand van Poeldijk Dorp en vanuit De Groene Kreken ben je er ook zo. Voor een middag uitgebreid winkelen gaan de meeste Westlanders naar Naaldwijk of ‘s-Gravenzande. Je bent er met een kwartier. En ook Den Haag en Rijswijk zijn goed bereikbaar.

Naar het strand of bos

Het gebied rondom Poeldijk strekt zich uit van de stranden tussen Monster en Kijkduin tot aan het riviertje de Zweth in Midden-Delfland. Met tien minuten fietsen ben je op het strand, in het Prinsenbos of in recreatiegebied Madestein.

Recreatieve waterwegen

De bestaande en nieuwe waterstructuur in het Westland biedt volop mogelijkheden om er met een kano, roeiboot of motorsloep op uit te gaan. Via het riviertje de Gantel bereik je verschillende recreatieve waterwegen. En het mooie is, we bouwen ook huizen direct aan het water! Vanaf je aanlegsteiger is dit water direct bereikbaar.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?