De Blauwe Kreken: een nieuw stukje Poeldijk

Er komt een nieuw stukje Poeldijk bij; De Blauwe Kreken! Dit wordt een gezellige dorpse buurt met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa's. In de directe omgeving vind je veel openbaar groen en sfeervolle kreekjes. Iets voor jou?

image alt

Fase 6 in voorbereiding

De Blauwe Kreken groeit lekker door. De zesde fase van de wijk wordt momenteel voorbereid en de verkoop start naar verwachting in de zomer van 2024. Zo wordt Poeldijk binnenkort weer 25 woningen rijker. Je kunt je nu aanmelden als belangstellende voor fase 6!

Fase 6
image alt

Fase 5 voor 97% verkocht

De vijfde fase van De Blauwe Kreken is bijna uitverkocht! Er is nog maar één woning beschikbaar. Je kunt je nog aanmelden als reserve-kandidaat. De Blauwe Kreken breidt uit met 31 rijwoningen, waaronder rijwoningen en (levensloopbestendige) bungalows gelegen aan een groenstrook en water.

Aanbod in fase 5
image alt

Vragen? Het makelaarsteam staat klaar

Wil je graag iemand persoonlijk spreken over een woning in De Blauwe Kreken? Neem dan contact op met de makelaars van dit project. Voor de verkoop van de woningen is gekozen voor een lokaal makelaarskantoor: Olsthoorn Makelaars uit Naaldwijk (0174 70 60 20). Daarnaast verkoopt BPD zelf een deel van de woningen met haar eigen verkoopadviseur Rob Kerdel (06 13 84 99 46).

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in De Blauwe Kreken? Bekijk het woningaanbod