De Blauwe Kreken: een nieuw stukje Poeldijk

Fase 5 nu in verkoop!
Er komt een nieuw stukje Poeldijk bij; De Blauwe Kreken! Dit wordt een gezellige dorpse buurt met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa's. In de directe omgeving vind je veel openbaar groen en sfeervolle kreekjes. Iets voor jou?

image alt

De watervilla's van fase 3

De 21 geschakelde en vrijstaande woningen aan het water in fase 3 van De Blauwe Kreken zijn momenteel in aanbouw en bijna gereed! Op een nieuwbouwwoning in deze fase hoef je dus amper te wachten. De woningen kenmerken zich door het moderne design, de royale woonkamer en de ligging van de achtertuin. Hier ervaar je het dorpsleven van Poeldijk en comfortabel wonen in optima forma. Zie jij jezelf op korte termijn wonen aan het water in een zeer duurzaam huis? Vraag dan een optie aan.

De woningen in fase 3
image alt

Fase 6 in voorbereiding

De Blauwe Kreken groeit lekker door. De zesde fase van de wijk wordt momenteel voorbereid en de verkoop start naar verwachting in de zomer van 2024. Zo wordt Poeldijk binnenkort weer 25 woningen rijker. Je kunt je nu aanmelden als belangstellende voor fase 6!

Fase 6
image alt

Fase 5 in verkoop

De vijfde fase van De Blauwe Kreken is momenteel in verkoop. Je kunt je nu inschrijven op jouw favoriete bouwnummer(s). De Blauwe Kreken breidt uit met 31 rijwoningen en (levensloopbestendige) bungalows gelegen aan een groenstrook en water.

Aanbod in fase 5
image alt

Vragen? Het makelaarsteam staat klaar

Wil je graag iemand persoonlijk spreken over een woning in De Blauwe Kreken? Neem dan contact op met de makelaars van dit project. Voor de verkoop van de woningen is gekozen voor een lokaal makelaarskantoor: Olsthoorn Makelaars uit Naaldwijk (0174 70 60 20). Daarnaast verkoopt BPD zelf een deel van de woningen met haar eigen verkoopadviseur Rob Kerdel (06 13 84 99 46).

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in De Blauwe Kreken? Bekijk het woningaanbod