De Blauwe Kreken: een nieuw stukje Poeldijk

Er komt een nieuw stukje Poeldijk bij; De Blauwe Kreken! Dit wordt een gezellige dorpse buurt met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa's. In de directe omgeving vind je veel openbaar groen en sfeervolle kreekjes. Iets voor jou?

image alt

Fase 3 in aanbouw; nog beschikbaar aanbod

De 21 geschakelde en vrijstaande woningen aan het water in fase 3 van De Blauwe Kreken zijn momenteel in aanbouw. Op een nieuwbouwwoning in deze fase hoef je dus niet lang te wachten! De woningen kenmerken zich door het moderne design, de royale woonkamer en de ligging van de achtertuin. Hier ervaar je het dorpsleven van Poeldijk en comfortabel wonen in optima forma. Zie jij jezelf op korte termijn wonen aan het water in een zeer duurzaam huis? Vraag dan een optie aan.

De woningen in fase 3
image alt

Fase 4 in verkoop

De Blauwe Kreken groeit lekker door. De vierde fase van de wijk gaat binnenkort gebouwd worden! Momenteel zijn de laatste woningen in verkoop. Zorg dat je deze kans op een nieuwe eengezinswoning niet mist. Je kunt nu een optie nemen op deze woningen in het groene en kindvriendelijke De Blauwe Kreken.

Woningaanbod fase 4
image alt

In voorbereiding: fase 5

De vijfde fase van De Blauwe Kreken is momenteel in voorbereiding. De wijk breidt uit met 32 rijwoningen en (levensloopbestendige) bungalows gelegen aan een groenstrook en water. Uiteraard volgt er in de komende maanden steeds meer informatie over fase 5. Naar verwachting gaan deze woningen in het eerste kwartaal van 2024 in verkoop.

image alt

Vragen? Het makelaarsteam staat klaar

Wil je graag iemand persoonlijk spreken over een woning in De Blauwe Kreken? Neem dan contact op met de makelaars van dit project. Voor de verkoop van de woningen is gekozen voor een lokaal makelaarskantoor: Olsthoorn Makelaars uit Naaldwijk (0174 70 60 20). Daarnaast verkoopt BPD zelf een deel van de woningen met haar eigen verkoopadviseur Rob Kerdel (06 13 84 99 46).

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in De Blauwe Kreken? Bekijk het woningaanbod