De Blauwe Kreken: een nieuw stukje Poeldijk

Er komt een nieuw stukje Poeldijk bij; De Blauwe Kreken! Dit wordt een gezellige dorpse buurt met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa's. In de directe omgeving vind je veel openbaar groen en sfeervolle kreekjes. Iets voor jou?

image alt

Groen, dorps, modern en duurzaam

De Blauwe Kreken is een nieuwbouwwijk in het noorden van Poeldijk, maar nog steeds op slechts vijf minuten fietsen van het centrum met veel voorzieningen. In De Blauwe Kreken worden in meerdere fases circa 250 woningen gerealiseerd. Uiteraard zijn ze gasloos en volledig geïsoleerd.

Duurzaamheid als belangrijke pijler
Wil je lagere energielasten? Ga dan voor een nieuwbouwwoning! Enkele duurzaamheidskenmerken van De Blauwe Kreken zijn:

  • Zeer zuinig (minimaal energielabel A+++)
  • Groenverklaring (duurzaamheidskorting op jouw hypotheek)
  • Eigen bodemwarmtepomp
  • Zonnepanelen

image alt

Fase 4 in verkoop

De Blauwe Kreken groeit lekker door. De vierde fase van de wijk gaat binnenkort gebouwd worden! Momenteel zijn de laatste woningen in verkoop. Zorg dat je deze kans op een nieuwe eengezinswoning niet mist. Je kunt nu een optie nemen op deze woningen in het groene en kindvriendelijke De Blauwe Kreken.

Bekijk het woningaanbod
Gezin De Blauwe Kreken
image alt

Fase 3 in aanbouw; nog beschikbaar aanbod

De 21 geschakelde en vrijstaande woningen aan het water in fase 3 van De Blauwe Kreken zijn momenteel in aanbouw. Op een nieuwbouwwoning in deze fase hoef je dus niet lang te wachten! De woningen kenmerken zich door het moderne design, de royale woonkamer en de ligging van de achtertuin. Hier ervaar je het dorpsleven van Poeldijk en comfortabel wonen in optima forma. Zie jij jezelf op korte termijn wonen aan het water in een zeer duurzaam huis? Vraag dan een optie aan.

Bekijk de woningen
image alt

Vragen? Het makelaarsteam staat klaar

Wil je graag iemand persoonlijk spreken over een woning in De Blauwe Kreken? Neem dan contact op met de makelaars van dit project. Voor de verkoop van de woningen is gekozen voor een lokaal makelaarskantoor: Olsthoorn Makelaars uit Naaldwijk (0174 70 60 20). Daarnaast verkoopt BPD zelf een deel van de woningen met haar eigen verkoopadviseur Rob Kerdel (06 13 84 99 46).

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in De Blauwe Kreken? Bekijk het woningaanbod