De Blauwe Kreken: een nieuw stukje Poeldijk

Er komt een nieuw stukje Poeldijk bij; De Blauwe Kreken! Dit wordt een gezellige dorpse buurt met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa's. In de directe omgeving vind je veel openbaar groen en sfeervolle kreekjes. Iets voor jou?

image alt

Groen, dorps en modern

De Blauwe Kreken is een nieuwbouwwijk in het noorden van Poeldijk, maar nog steeds op slechts vijf minuten fietsen van het centrum. Hier vind je onder meer een grote supermarkt, restaurants en een school. In De Blauwe Kreken worden circa 250 woningen gerealiseerd door BPD Gebiedsontwikkeling. Deze woningen worden in meerdere fases verkocht en opgeleverd. Uiteraard zijn ze gasloos en volledig geïsoleerd. In De Blauwe Kreken ben je klaar voor de toekomst!

image alt

Fase 3 in verkoop

Fase 3 van De Blauwe Kreken bestaat uit 21 geschakelde en vrijstaande woningen gelegen aan het water. De woningen kenmerken zich door het moderne design, de royale woonkamer en de ligging van de achtertuin. Hier ervaar je het dorpsleven van Poeldijk en comfortabel wonen in optima forma. Zie jij jezelf al wonen aan het water in een zeer duurzaam huis? Meld je dan aan als reserve-kandidaat!

Bekijk de woningen
image alt

Woningtypes fase 4 online

De Blauwe Kreken groeit lekker door! Binnenkort gaat alweer de vierde fase van de wijk in verkoop. Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht voor deze online verkoop, maar de verschillende woningtypes staan al op de website. Meld je nu aan als belangstellende, zodat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen rondom de woningen.

Bekijk de woningtypes
image alt

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de nieuwsbrief

Het laatste nieuws over nieuwbouw in Poeldijk ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dan hoor je als eerste wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe fase is aangekondigd of woningen in verkoop gaan. Zo heb jij de grootste kans om ook in een nieuwbouwwoning in Poeldijk te wonen.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in De Blauwe Kreken? Bekijk het woningaanbod