Planning De Blauwe Kreken

In De Blauwe Kreken woon je in een dorpse omgeving met veel voorzieningen nabij en veel groen rondom. De wijk wordt gerealiseerd door BPD Gebiedsontwikkeling, dat het project in meerdere fases oplevert. Lees snel meer over de planning van de verschillende fases.

Hoe ziet de planning eruit?

Blauwe Kreken fase 4
De Blauwe Kreken blijft groeien. Fase 4 is inmiddels in verkoop. De bouwnummers staan online en je kunt je nu inschrijven op jouw favoriet! De inschrijfperiode voor de 112 woningen eindigde op dinsdag 4 oktober, maar ook nu is het nog mogelijk om je aan te melden (als reserve-kandidaat). Pak nu je laatste kans om in De Blauwe Kreken te wonen.

Blauwe Kreken fase 3
Deze fase is momenteel in verkoop en er zijn nog woningen beschikbaar! Kans maken op een bouwnummer? Schrijf je in als geïnteresseerde of reserve-kandidaat. Deze fase wordt - als alles volgens planning verloopt - gebouwd in 2023.

Blauwe Kreken Fase 2
Wat een succes was de verkoop van fase 2 van De Blauwe Kreken! Eind 2021 gingen de 51 woningen in verkoop en in de zomer van 2022 is gestart met de bouw van dit project.

Blauwe Kreken Fase 1
In april 2020 zijn de 44 woningen van de eerste fase van De Blauwe Kreken in verkoop gegaan. Deze huizen worden in de zomer van 2022 opgeleverd. 

Heb je interesse?

Laat dan je NAW-gegevens achter bij je favoriete woningtype en maak een Mijn Eigen Huis account aan. Je krijgt dan een e-mail toegestuurd, zodat je jezelf kunt inschrijven voor de bouwnummers van je voorkeur.

Bekijk de woningen
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een woning kopen? Zo werkt het!