Planning De Blauwe Kreken

In De Blauwe Kreken, het nieuwbouwplan aan de rand van Poeldijk, realiseren we ruim 200 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Blauwe Kreken.

Verkoop fase 5 in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van De Blauwe Kreken fase 5. Naar verwachting start de verkoop in het eerste kwartaal van 2024. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief.

N.B.: De woningtypen staan online, dus je kunt je aanmelden als belangstellende voor het woningtype (of meerdere) van je voorkeur.

Bekijk de woningen

Fase 4 in verkoop, slechts enkele woningen beschikbaar

Eind 2022 is de verkoop van fase 4 met 62 woningen in De Blauwe Kreken gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Goed om te weten: de bouw van deze fase is al gestart! Je hoeft dus niet lang meer te wachten om jouw nieuwe woning te betrekken. Interesse? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen.

Prognose start bouw en oplevering

Fase 4 is inmiddels gegund, de locatie is bouwrijp gemaakt en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) afgegeven. Er kon in augustus 2023 dus worden gestart met de bouw. Als alles volgens planning verloopt, worden de eerste woningen in de herfst van 2024 opgeleverd. 

Wanneer fase 5 is afgerond kunnen wij nog niet zeggen. De gemiddelde bouwtijd van een grondgebonden woning is anderhalf jaar, maar er kan pas gestart worden met bouwen wanneer er aan meerdere opschortende voorwaarden is voldaan. Op het moment dat de verkoop van fase 5 start kunnen wij hier meer over zeggen.

Planning voorgaande fases

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een woning kopen? Zo werkt het!