Planning De Blauwe Kreken

In De Blauwe Kreken, het nieuwbouwplan aan de rand van Poeldijk, realiseren we ruim 200 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Blauwe Kreken.

Fase 4 in verkoop

Eind september 2022 is de verkoop van fase 4 met 62 woningen in De Blauwe Kreken gestart en begin oktober van dat jaar heeft de toewijzing plaatsgevonden. Alle beschikbare woningen van van fase 4 staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de prijzen. Zijn er nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen.

Bekijk de woningen

Prognose start bouw en oplevering

Fase 4 is inmiddels gegund, de locatie is bouwrijp gemaakt en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) afgegeven. Er kan dus gestart worden met de bouw van de woningen. Naar verwachting zal de bouw starten medio augustus 2023. Als alles volgens planning verloopt, worden de 1e woningen circa een jaar na start bouw opgeleverd. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Planning voorgaande fases

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een woning kopen? Zo werkt het!