Planning De Blauwe Kreken

In De Blauwe Kreken, het nieuwbouwplan aan de rand van Poeldijk, realiseren we ruim 200 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Blauwe Kreken.

Fase 4 in verkoop

Eind september 2022 is de verkoop van fase 4 met 112 woningen in De Blauwe Kreken gestart en begin oktober van dat jaar heeft de toewijzing plaatsgevonden. Alle beschikbare woningen van van fase 4 staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Bekijk de woningen

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven.

Planning voorgaande fases

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een woning kopen? Zo werkt het!