Planning De Blauwe Kreken

In De Blauwe Kreken, het nieuwbouwplan aan de rand van Poeldijk, realiseren we ruim 200 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Blauwe Kreken.

Verkoop fase 6 in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van De Blauwe Kreken fase 6. Naar verwachting start de verkoop in de zomer van 2024. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina nieuws én via de nieuwsbrief van Nieuwbouw Poeldijk.

N.B.: De woningtypen staan inmiddels online. Je kunt je nu aanmelden als belangstellende voor het woningtype van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Bekijk de woningen

Wat kun je verwachten?

  • Circa 2 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Wanneer fase 6 wordt opgeleverd is niet exact te zeggen, maar de planning is eind 2026. De gemiddelde bouwtijd van een grondgebonden woning is anderhalf jaar, maar er kan pas worden gestart met bouwen wanneer aan meerdere opschortende voorwaarden is voldaan. Denk hierbij aan vergunningen en een verkooppercentage van 70%.

Planning voorgaande fases

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een woning kopen? Zo werkt het!