Maak kennis met de wijken van Poeldijk

De woongebieden in Poeldijk zijn zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van de huidige en toekomstige bewoners. Zó ontstaan mooie en prettig leefbare woonomgevingen die aansluiten op de wensen én passen in het totale beeld. De nieuwbouwplannen in Poeldijk zijn gebiedsontwikkelingen van OBWZ, Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom. OBWZ is een samenwerking tussen de gemeente Westland en BPD Ontwikkeling B.V. Neem een kijkje op de website van OBWZ voor meer informatie.

De Blauwe Kreken

De Blauwe Kreken

De Blauwe Kreken wordt een gezellige dorpse buurt met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa's. In de directe omgeving vind je veel openbaar groen en sfeervolle kreekjes. Iets voor jou?. Laat de hectiek van de dag achter je en kom thuis in een sfeervolle en dorpse omgeving. Voor kinderen is dit de perfecte plek om op te groeien!

>> Meer over De Blauwe Kreken

Poeldijk Dorp type A1

Poeldijk Dorp

De woningen van Poeldijk Dorp hebben een ideale ligging. Ze liggen aan of dichtbij rivier de Gantel en hemelsbreed woon je op nog geen 100 meter van alle winkels in de Voorstraat. De nieuwbouw heeft veel jonge gezinnen getrokken uit Poeldijk zelf én uit de omliggende dorpen. De betaalbaarheid en de locatie verleidden ook vrienden en familie om hier een nieuw huis te kopen. Poeldijk Dorp is inmiddels gebouwd.

>> Meer over Poeldijk Dorp

Energieneutrale woningen

De Groene Kreken

Heerlijk ontspannen wonen. Dit is een kleinschalige nieuwbouwwijk aan de noordkant van Poeldijk waar vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen tussen het groen en water zijn gebouwd. Jaren geleden hebben de eerste bewoners al hun intrek genomen. Er komt geen nieuw woningaanbod meer in deze wijk en de nieuwe bewoners wonen hier inmiddels naar volle tevredenheid! Meer informatie over De Groene Kreken is te vinden op de wijkwebsite van De Groene Kreken>>

Hoe kom ik hier? Alles over de bereikbaarheid
De nieuwste wijk! Bekijk De Blauwe Kreken