Nieuwjaarswens; waarom je nu écht nieuwbouw moet gaan kopen

24 december '19

Namens het hele team van Nieuwbouw Poeldijk wensen we je een gelukkig en voorspoedig 2020. Als de vuurwerkrook is opgetrokken en alle oliebollen zijn verslonden, wordt het lijstje met goede voornemens tevoorschijn getoverd en probeert iedereen die voornemens na te leven. Misschien staat een nieuw huis ook op dat lijstje? Al aan gedacht?

image alt

Nieuw jaar, nieuwe start

Wat is er nou fijner dan het nieuwe jaar te beginnen in een nieuwe omgeving, waar alles voor jou nog helemaal nieuw is? Geen geschiedenis, alleen maar toekomst. En ook lekker; geen zorgen, alles in de woning is nieuw en energiezuinig, volledig volgens de laatste energienormen.

image alt

Nieuwbouw is op maat voor jou

Het hangt een beetje af van het soort woning wat je koopt, maar heel veel aan je nieuwe woning wordt bepaald door jou. Zo zijn er tal van opties mogelijk. Of heb je heel specifieke wensen? Ga je voor een heel ruime woonkeuken? Jij beslist! En dan hebben we het nog niet eens over bijvoorbeeld de badkamertegels of de kleuren die op de wanden gaan. Daar heb je ook alle mogelijkheden voor, om te doen zoals jij wilt!

image alt

Nieuwbouw is duurzaam

Misschien klinkt het gek, maar nieuwbouw is eigenlijk heel duurzaam. Nieuwbouwhuizen hebben standaard een energielabel A tot A++, en dragen daardoor bij aan een beter milieu. Ook de energie neutrale woningen zijn in opkomst, waarbij je evenveel energie opwekt als verbruikt. Alle elektra voldoet aan de nieuwste eisen. De isolatie, beglazing en warmte- en koelsystemen zorgen ervoor dat je huis in de zomer koel is en in de winter warm. Geluidsoverlast komt in jouw woordenboek niet voor, en omdat alles nieuw aangeschaft is, zijn de onderhoudskosten laag. Daarnaast voldoen de projecten aan de “Groenverklaring”, wat tot extra hypotheekrente korting leidt. Per maand is dat nieuwe huis dan ook voordeliger dan een oude woning.

image alt

Een nieuw huis een nieuw en goed begin van het jaar

Bekijk het woningaanbod
  Over het project
  Alles over de locatie