Bungalow

€ 589.850 - € 659.850 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

In fase 5 van De Blauwe Kreken komen 14 Bungalows met een woonoppervlak van circa 137 tot 150 m2. Alle woningen bevinden zich aan het water en enkele bouwnummers hebben een tuitgevel of erker. Dit zorgt voor extra licht en ruimte. Wat de 14 Bungalows allemaal gemeen hebben, is dat je hier optimaal geniet van de voordelen die gelijkvloers wonen met zich meebrengt.

In verkoop

Bungalow

€ 589.850 - € 659.850
ca. 137 - 150 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Levensloopbestendig wonen

Op zoek naar een levensloopbestendige woning? Dan is een bungalow in De Blauwe Kreken fase 5 wellicht een ideale woning voor jou! Met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond hoef je de trap niet meer op. Dat kan natuurlijk wel. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een extra badkamer. Fijn voor de gasten die hier regelmatig kunnen verblijven!

image alt

Rentekorting met de groenhypotheek

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

Alternatief aanbod