Rijwoning 5.70m breed

€ 539.850 - € 599.850 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

In De Blauwe Kreken fase 5 worden onder meer deze rijwoningen van 5,7 meter breed ontwikkeld. Woningen met een erg lekker woonoppervlak, namelijk 144 tot 158 vierkante meter. Uiteraard blijft het daar niet bij. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp, waardoor je verzekerd bent van gasloos wonen. Ook parkeer je de auto's op eigen terrein, achter de woning. Kortom, fijne eengezinswoningen in een groene wijk vlakbij alle voorzieningen die je nodig hebt.

Verkocht

Rijwoning 5.70m breed

€ 539.850 - € 599.850
ca. 144 - 158 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de groenhypotheek

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Lagere energiekosten bij nieuwbouw

Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat een nieuwbouwwoning met energielabel A++++ tot wel 100 procent kan besparen op jouw verwarmingskosten? Dat maakt het wonen in De Blauwe Kreken fase 5 extra aantrekkelijk.