Bereikbaarheid De Blauwe Kreken

Nieuwbouwplan De Blauwe Kreken ligt in Poeldijk, aan de rand van het centrum. Dichtbij de gezellige reuring van de stad, maar met de gemoedelijkheid van een dorp. Je woont hier op loopafstand van de vele kleine winkeltjes, grote winkelketens en gezellige horecagelegenheden die het knusse centrum van Poeldijk rijk is. Tegelijkertijd ben je binnen no-time op de grote weg richting Den Haag.

Trouwe tweewieler

Besluit je in De Blauwe Kreken te gaan wonen? Dan je trouwe tweewieler je beste vriend. Centrum, strand of bos. Alles is perfect aan te rijden met de fiets. Daarnaast is Poeldijk en het Westland in het algemeen, goed ingesteld op fietsers met gescheiden fietspaden. Zo fiets je het hele jaar door veilig het hele Westland door om de omgeving te verkennen en van de natuur te genieten!

Auto of OV

In De Blauwe Kreken woon je centraal in het Westland. De N211 is dé weg in jouw omgeving. Zo rijd je in één rechte lijn naar Den Haag centrum. Of je rijdt de A4 op, die je richting Amsterdam enerzijds en Rotterdam anderzijds brengt. Genieten van je directe omgeving? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Via de N211 en de N213 rijd je zo de andere dorpen van het Westland in of voeg je iets verderop zo in op de snelweg.
Maar ook het OV is goed geregeld. In Poeldijk stopt met grote regelmaat buslijn 456. Maar liefst 6x per uur in de spits, 4x per uur tijdens vakanties. In de avonduren en op zondag wordt over het hele traject elk half uur gereden. De bus rijdt tussen Den Haag en Naaldwijk. Vanaf Naaldwijk ben je zo op station Schiedam Centrum, waar vrijwel alle intercity’s stoppen. Aan jou de keuze...

Een vraag? Wij helpen je graag verder
Winkels, scholen en sportfaciliteiten? Bekijk de voorzieningen