Nog enkele woningen in De Blauwe Kreken beschikbaar

7 augustus '20

Ruim een maand geleden zijn de woningen in De Blauwe Kreken toegewezen. Inmiddels zijn er al een hoop mensen blij gemaakt met een woning in dit mooie stukje Poeldijk, en misschien ben jij wel de volgende.

image alt

Nog vier woningen beschikbaar

Momenteel zijn er nog vier woningen beschikbaar; bouwnummer 036, bouwnummer 037, bouwnummer 039 en bouwnummer 043. Dit zijn allemaal twee-onder-een-kap villa's.
Bouwnummer 036 en Bouwnummer 039 hebben allebei een woonoppervlakte van 176 m2, en een achtertuin van zo'n 127m2. Je hebt hier een aangebouwde stenen berging.

Bouwnummer 037 en Bouwnummer 043 zijn de varianten met tuitgevel. Hier woon je op 178m2, met een achtertuin van ongeveer 127m2! Ook deze woningen hebben allebei een aangebouwde stenen berging.

De Blauwe Kreken is de plek voor je familie. Hier woon je heerlijk rustig en geniet je vanaf je vlonder van het uitzicht op de kreken. Bovendien heb je in deze woningen met zes kamers en vier slaapkamers alle ruimte!

Interesse? Neem contact op!

Zie jij jezelf wel wonen in één van deze schitterende twee-onder-een-kap villa's aan het water? Neem snel contact op Olsthoorn Makelaars (070-3084656) om je voorkeur door te geven en je vragen te stellen.

  Wonen in Poeldijk
  Hoe werkt het koopproces?