Bungalows voor het leven, de toekomst van wonen

13 december '23

In de wijk Poeldijk, de Blauwe Kreken, komen binnenkort 14 prachtige bungalows te koop. Deze moderne woningen bieden diverse voordelen die het wonen comfortabel maken, ongeacht de levensfase. Het ontwerp is doordacht en functioneel. Een van de voornaamste voordelen is de praktische indeling met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, waardoor de woning perfect geschikt is voor diverse levensfasen. Dit maakt de woningen ideaal voor zowel jonge gezinnen als senioren. De ideale ligging aan het Krekenpark maakt het plaatje compleet!

image alt

Comfort en vrijheid

Op de begane grond heb je een volledig woonprogramma met een heerlijke living, keuken, ruime slaapkamer en complete badkamer op de begane grond. Ook vind je hier een fijne berging voor bijvoorbeeld de elektrische fiets of de voorraadkast. Ook comfortabel is de standaard vloerverwarming. Dat scheelt een hoop ruimte voor radiatoren en je hebt altijd warme voeten. Wil je toch boven slapen en een extra badkamer? Geen probleem, dat kan gewoon. Nog een groot voordeel van deze comfortabele woning is natuurlijk de fijne tuin op het zuid-westen aan het water. Hier zit je op lange zomeravonden met vrienden te borrelen, lees je op zondagmiddag heerlijk een boek of kun je je verliezen in tuinieren.

Welke bungalow kies je?

Groen uitzicht op het Krekenpark

Openbaar groen werkt niet alleen als een buffer tegen geluidsoverlast, maar het zuivert ook de lucht. En iedereen weet uiteraard dat groen gezond is voor lichaam én geest. Bovendien nodigt het uit om even een ontspannende wandeling te maken of een energiek rondje te joggen. In de wijk De Blauwe Kreken staat groen wonen centraal, met het prachtige Krekenpark als hoogtepunt. De toekomstige eigenaren van de bungalows kunnen straks elke dag genieten van een fraai uitzicht op dit prachtige park. Een kleine groene oase als verlengstuk van je achtertuin. Wie wil dat nou niet?

image alt

Gezonde leefomgeving

Een gezonde groene leefomgeving in een nieuwbouwwijk betekent frisse lucht, groene openbare ruimtes en duurzame woningen. Met veel openbaar groen en leuke ontmoetingsplekken in de wijk wordt gezondheid gestimuleerd en ontstaat er een actieve, verbonden gemeenschap en een omgeving waar kinderen veilig kunnen opgroeien. En dat alles met oog voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. De bungalows in De Blauwe Kreken zijn uitgerust met geavanceerde isolatie, zonnepanelen, een A++++ energielabel en de nieuwste technologieën. Zo verlaag je niet alleen jouw ecologische voetafdruk, maar ook jouw energierekening. Kortom, wonen in zo'n wijk als De Blauwe Kreken is een win-win: goed voor jou en goed voor de planeet!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Welke bungalow is jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod