Woningen vierde fase De Blauwe Kreken toegewezen

12 oktober '22

De inschrijfperiode voor De Blauwe Kreken fase 4 is dinsdag 4 oktober om 15.00 uur gesloten. Inmiddels zijn de woningen toegewezen en staan ze deels onder optie. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen! Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Iedereen die geen bouwnummer toegewezen heeft gekregen is per e-mail geïnformeerd dat ze reserve-kandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt, wordt de reserve-kandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over de positie die kandidaten innemen op de reservelijst.

image alt

Nog maar enkele vrije bouwnummers

De Blauwe Kreken fase 4 is erg in trek, zo bleek uit de online verkoopperiode. Je niet kunnen inschrijven op een bouwnummer, maar toch geïnteresseerd? Niet getreurd, want je heb nog een mogelijkheid om je in te schrijven als optant of reserve-kandidaat voor jouw favoriete woning(en). Bekijk snel om welke woningen het gaat. Interesse? Meld je dan snel aan!

Woningaanbod
Heb je een vraag? Neem contact op
Meer weten? Lees het laatste nieuws