Woning inclusief compleet aangelegde tuin

24 juli '23

In De Blauwe Kreken fase 3 wordt jouw droomhuis opgeleverd inclusief compleet aangelegde tuin. Verhuisdozen neerzetten en direct genieten van het zonnetje in je tuin zonder het risico daarmee zand en aarde je huis in mee te nemen. Hoe fijn is dat?! We vertellen je er graag meer over.

image alt

De voordelen van een tuinklaar-tuin

Heb jij een woning gekocht in De Blauwe Kreken fase 3 of heb je interesse in één van de nog beschikbare woningen? Bij de v.o.n prijs is standaard een Comfort Tuin via Tuinklaar inbegrepen. Naast schone schoenen bij binnenkomst en direct genieten van de ruimte om je nieuwe woning, zetten we graag nog een aantal voordelen voor je op een rij:

  • Met de tuinconfigurator richt je de tuin eenvoudig en overzichtelijk in naar eigen wensen;
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding over de inrichting en je budget;
  • De kosten voor je tuin kunnen in je hypotheek worden meegenomen;
  • De tuin wordt professioneel aangelegd en is meteen op gelijke hoogte met de tuin van de buren;
  • Er staat bij oplevering al een erfafscheiding;
  • De wijk ziet er direct netjes uit bij de oplevering.

De tuinindelingen per bouwnummer

Op onderstaande plattegronden zijn de Comfort tuinindelingen van de verschillende bouwnummers te bekijken.

Tuinklaar plattegronden Blauwe Kreken fase 3

Naar eigen smaak aan te passen

Bij de Comfort tuin die standaard bij de woningen van De Blauwe Kreken fase 3 zit, kun je naar eigen smaak een terras, een looppad en een erfafscheiding aan laten leggen. Benieuwd wat je hierbij allemaal kunt verwachten? 

Aanvullende opties

Naast de standaard onderdelen van de Comfort tuin, zijn er ook aanvullende opties mogelijk. Wil je hier gebruik van maken, dan geef je deze gemakkelijk door via de online tuinconfigurator. Zo is het mogelijk de standaard tegels van het terras, het looppad en/of de oprit aan te laten passen naar bijvoorbeeld luxere tegels of grind.

Het kiezen van bestrating heeft veel aspecten zoals uitstraling, vuilgevoeligheid, kleur- en krasvastigheid etc. Bekijk voor meer informatie de brochure via onderstaande button.

Bekijk brochure

Interesse?

Heb jij interesse in een moderne vrijstaande of geschakelde watervilla die ook nog eens comfortabel wordt opgeleverd met een volledig ingerichte buitenruimte? Wacht dan niet langer en bekijk of jouw favoriete woning nog vrij is. Je kunt direct een vrijblijvende optie nemen.

Bekijk het actuele aanbod
Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Alle informatie over de Comfort Tuin? Bekijk de Brochure Tuinklaar