Verkoop De Blauwe Kreken gestart!

28 april '20

Per vandaag zijn de 44 woningen van De Blauwe Kreken in verkoop! Alle documenten over de verschillende bouwnummers zijn op de website terug te vinden, en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Kijk gauw of je droomwoning er bij zit en geef je voorkeuren door via je Mijn Eigen Huis-account.

image alt

In je Mijn Eigen Huis omgeving vind je de verkooptekeningen, optieboekjes, technische omschrijving en meer-minderwerklijsten van je favoriete woning. Ook alle juridische stukken zijn hier terug te vinden. Log in op je persoonlijk account en geef je 5 voorkeuren door.

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak dan snel een account aan en geef je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met woensdag 6 mei 17.00 uur. Op vrijdag 8 mei vindt de toewijzing plaats. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Alles over Mijn Eigen Huis
  Bekijk de woningen
  Bekijk het laatste nieuws