Verkoop De Blauwe Kreken fase 6 is gestart

4 juli '24

Het is zover: de verkoop van De Blauwe Kreken fase 6 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via jouw persoonlijke account en kan tot vrijdag 12 juli 15.00 uur.

8 juli 2024

Verkoopevenement

Heb je nog vragen over de woningen in De Blauwe Kreken fase 6 of de financiële check? Kom dan maandag 8 juli van 17.00 tot 18.30 uur naar het verkoopevenement Van der Ende Racing (Nieuweweg 57K, Poeldijk). De makelaars en financieel adviseurs zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in een woning? Ga dan naar het woningaanbod van De Blauwe Kreken, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur, vervolgens op de button 'voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving nog maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot vrijdag 12 juli 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Uiterlijk woensdag 24 juli 15.00 uur vindt de toewijzing plaats. Je kunt de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en je ontvangt een e-mail.

Bekijk het woningaanbod

Vragen?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze verkoopadviseur Rob Kerdel (06 13 84 99 46) of Olsthoorn Makelaars (0174 70 60 20). Neemt Rob niet op? Spreek gerust zijn voicemail in. Hij belt je dan terug.

Ook vindt op maandag 8 juli van 17.00 tot 18.30 uur het verkoopevenement plaats bij Van der Ende Racing in Poeldijk. Je kan zonder afspraak binnenlopen met al jouw vragen over De Blauwe Kreken fase 6. Het adres is Nieuweweg 57K in Poeldijk.

Neem contact op
  Bekijk het woningaanbod
  Lees meer over de toewijzing