Verkoop De Blauwe Kreken fase 4 gestart

27 september '22

Het is zover: de verkoop van De Blauwe Kreken fase 4 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot dinsdag 4 oktober 15.00 uur. Uiterlijk woensdag 12 oktober worden de woningen toegewezen.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in één (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van De Blauwe Kreken, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je nog (maximaal) 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden! Je hebt tot dinsdag 4 oktober 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Uiterlijk woensdag 12 oktober vindt de toewijzing plaats. Je vindt de uitslag dan terug in je persoonlijke account en je ontvangt een e-mail. 

Bekijk de woningen

Vragen?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op (088 - 71 22 833) of gebruik de chatfunctie.

  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning