Verkoop De Blauwe Kreken fase 3 is gestart!

16 juni '22

Het is zover: de verkoop van De Blauwe Kreken fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot maandag 27 juni 15.00 uur. Op vrijdag 1 juli worden de woningen toegewezen.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in één (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van De Blauwe Kreken, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je nog (maximaal) 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden! Je hebt tot maandag 27 juni 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Vrijdag 1 juli vindt de toewijzing plaats. In de middag kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Ga naar de woningen

Vragen?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons (088 - 71 22 833) of gebruik de chatfunctie. Ook vindt er op dinsdag 21 juni van 17.00 - 18.30 uur een informatieavond plaats in Hudson Den Haag Zuid. Je kan zonder afspraak binnenlopen met je vragen over De Blauwe Kreken fase 3. Het adres van de locatie is Poeldijkseweg 47 in Den Haag.

  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning