Transparante toewijzingsprocedure

27 november '23

BPD (Bouwfonds Property Development) vindt dat iedereen een evenredige kans moet hebben om een huis te kopen. Daarom wordt er gewerkt met een transparante toewijzingsprocedure, ook voor De Blauwe Kreken fase 5. Deze procedure is voor iedereen gelijk.

Hoe werkt de toewijzing?

De toewijzing gebeurt op basis van de rangvolgordelijst gemeente Westland. Wanneer je geregistreerd staat in het gemeentelijke registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen in Westland krijg je voorrang bij de toewijzing. Je kunt je registreren op de website van gemeente Westland. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een woning. Let op! Wanneer je inschrijft voor een woning op de projectwebsite van BPD, dan dient de hoofdinschrijver gelijk te zijn aan de inschrijving in het gemeentelijke woningzoekende bestand.

Wij streven er natuurlijk naar zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Bij het toewijzingsproces volgen wij stapsgewijs een aantal opeenvolgende criteria. Dit gaat als volgt:

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Benieuwd om welke woningen het gaat? Bekijk het woningaanbod