Open huis woningen De Blauwe Kreken fase 3

8 december '23

Ben jij ook zo nieuwsgiering naar de Watervilla’s van De Blauwe Kreken fase 3? Op donderdag 14 december aanstaande van 13.00 uur tot 14.00 uur organiseren wij een Open Huis. Tijdens het evenement bewonder je de hoeveelheid ruimte die er binnen te vinden is. Hier creëer je straks die leefkeuken waarin alles mogelijk is. De makelaar leidt je graag rond om dit zelf te ervaren.

image alt

Zet in je agenda!

Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? De makelaar staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We ontvangen je graag op de bouwplaats aan Wiel 35, 2685 PE te Poeldijk. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs om de Vrijstaande Watervilla XL of Geschakelde Watervilla M van binnen te bekijken!

Het nieuwe jaar direct nieuw wonen?

Wil je begin 2024 de sleutel ontvangen van jouw gloednieuwe duurzame woning? Dat kan! Er zijn nog enkele bouwnummers te koop. Deze worden in de eerste maanden van 2024 opgeleverd. Tijdens het Open Huis ontvangen wij je graag in bouwnummer 1, de Vrijstaande Watervilla XL. Vervolgens is het ook mogelijk om een Geschakelde Watervilla M van binnen te bekijken. Uiteraard is de exclusieve brochure van het project deze middag ook te bemachtigen.

14 december 2023

Open huis in De Blauwe Kreken fase 3

Op donderdag 14 december tussen 13.00 en 14.00 uur ben je van harte welkom op de bouwplaats. Het adres is Wiel 35 te Poeldijk. Aanmelden is niet nodig!

Wanneer kan ik er gaan wonen? Bekijk de planning
Welke woningen zijn er beschikbaar? Bekijk het woningaanbod