Open Huis bij Olsthoorn Makelaars op donderdag 2 februari

25 januari '23

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning? En wil je de volgende stap in jouw wooncarrière zetten in een nieuw duurzaam huis? Dan is De Blauwe Kreken in Poeldijk hét nieuwbouwproject voor jou! Hier bieden wij een gevarieerd woningaanbod aan van rijwoningen tot bungalows met de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. Voor elk wat wils en bovendien zeer energiezuinig. De woningen in De Blauwe Kreken fase 4 krijgen zelfs het energielabel A++++.

image alt

Kom langs

Een nieuwe woning kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in De Blauwe Kreken bieden wij op donderdag 2 februari aanstaande tussen 17.00 en 18.30 uur de mogelijkheid om langs te komen op één van de vestigingen van Olsthoorn Makelaars, gevestigd te:

Santiagosingel 1, Den Haag of;
Patijnenburg 16, Naaldwijk

image alt

Gratis advies

Tijdens het Open Huis informeren wij je graag over alle mogelijkheden in de Blauwe Kreken en welke woningen nog beschikbaar zijn. Daarnaast kan Olsthoorn Makelaars ook een gratis advies geven over de mogelijkheden van uw huidige woning en is Rabobank aanwezig om u te informeren over de financieringsmogelijkheden. Nieuwsgierig? Kom dan langs tijdens het Open Huis op donderdag 2 februari en stel al jouw vragen!

2 februari 2023

Open Huis bij Olsthoorn Makelaars

Kom alles te weten over nieuwbouwproject De Blauwe Kreken bij de vestigingen van Olsthoorn Makelaars op de Santiagosingel 1 in Den Haag of Patijnenburg 16 in Naaldwijk.

  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen