Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

15 maart '24

Ben jij je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je jouw oog al laten vallen op een woning in De Blauwe Kreken fase 3? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en de nog beschikbare woningen. Op zaterdag 6 april ben je tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom. Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning in De Blauwe Kreken fase 3.

image alt

Zet in je agenda!

Ben jij nieuwsgierig hoe deze woningen er van binnen uit zien en heb je vragen over de woningen? Kom dan langs! De makelaars van De Blauwe Kreken fase 3 staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We hebben twee woningen voor je opengesteld: de Watervilla M (bouwnummer 8) die gelegen is aan Wiel 21 te Poeldijk en de Watervilla L (bouwnummer 18) die gelegen is aan de Grift 19 te Poeldijk. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. Laat je verassen hoe ruim deze woningen van binnen zijn.

  • Zaterdag 6 april 2024
  • 11.00 uur - 15.00 uur
  • Watervilla M, Wiel 21 te Poeldijk
  • Watervilla L, Grift 19 te Poeldijk

Dit voorjaar nog wonen in De Blauwe Kreken fase 3

Wil je dit voorjaar nog de sleutel ontvangen van jouw nieuwe woning? Dat kan! Er zijn nog woningen te koop in De Blauwe Kreken fase 3 die spoedig worden opgeleverd. Laat ons weten in welke woning je geïnteresseerd bent. We vertellen je er graag alles over! Uiteraard kun je ook al een optie aanvragen. De makelaar neemt dan contact met je op.

6 april 2024

Openhuizenroute in De Blauwe Kreken fase 3

Op zaterdag 6 april tussen 11.00 uur en 15.00 uur ben je van harte welkom. De route start op Wiel 21 of Grift 19 in Poeldijk. Aanmelden is niet nodig!

Wat gebeurt er in de wijk? Lees het laatste nieuws
Wil je hier wonen? Bekijk de beschikbare woningen