Meet & greet: kom alles te weten over fase 3

8 juni '22

Geïnteresseerd in een woning in De Blauwe Kreken fase 3 en wil je alle ins en outs over jouw favoriete bouwnummer(s) weten? Kom dan op dinsdag 21 juni van 17.00 - 18.30 uur naar de meet & greet met ontwikkelaar BPD en de makelaars. Het evenement vindt plaats in Hudson Den Haag Zuid aan de Poeldijkseweg 47.

Stel al jouw vragen

Tijdens de meet & greet is er ruimte om al jouw vragen te stellen aan de ontwikkelaar en makelaars van het project. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt bij het inschrijven op een woning in De Blauwe Kreken fase 3.

Van plan om met de auto naar de meet & greet in Hudson Den Haag Zuid te komen? Wij leggen je graag uit hoe je deze locatie bereikt. Met de auto neem je vanaf de snelweg A4 de afslag Den Haag – Zuid en volg je de Wippolderlaan E30/N211. Ga bij de derde stoplichten (kruising Erasmusweg) naar links. Na 300 meter vind je Hudson aan je rechterhand.

21 juni 2022

Meet & greet De Blauwe Kreken fase 3

Locatie: Hudson Den Haag Zuid, Poeldijkseweg 47 te Den Haag. Tijdstip: 17.00 - 18.30 uur. De ontwikkelaar en makelaars van het project klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

  Lees meer nieuws
  Naar de woningen