Maak kennis met De Blauwe Kreken fase 6

3 mei '24

Wil jij graag wonen in De Blauwe Kreken in Poeldijk, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan in De Blauwe Kreken en de woningtypen staan nu online! Bekijk snel de schetsimpressies, de belangrijkste kenmerken én concept plattegronden. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

De woningtypen in fase 6

Nu 80% van fase 5 is verkocht, is het tijd voor nieuw aanbod in De Blauwe Kreken. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 6. Op de pagina 'woningen' kun je de voorbeeld schetsimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop deze zomer. Deze nieuwe fase bestaat uit 25 woningen in verschillende typen, namelijk:

  • Bungalow (6x) – 137 tot 148 m2 woonoppervlak, 3 slaapkamers, gelijkvloers wonen;
  • Rijwoning 5,40m breed (10x) - 136 tot 150 m2 woonoppervlak, 3 slaapkamers;
  • Rijwoning 5,70m breed (9x) – 144 tot 159 m2 woonoppervlak, 3 slaapkamers, 2 parkeerplekken.

Naar de pagina 'Woningen'

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 6. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start. 

Een woning kopen. Zo werkt het!

Meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? Je vindt meer informatie op de pagina woning kopen. En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan snel verder op de pagina toewijzing. Let op: wanneer je geregistreerd staat in het gemeentelijke registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen in Westland krijg je voorrang bij de toewijzing. Je kunt je registreren op de website van Gemeente Westland. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een woning.

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Naar het woningaanbod