Jouw woning in fase 3 krijgt een kant en klare tuin

27 juni '23

Verhuizen en direct kunnen genieten van de heerlijke tuin, wie wil dat nou niet? In Poeldijk kan het! De nieuwbouwwoningen in De Blauwe Kreken fase 3 worden namelijk opgeleverd mét aangelegde tuin. Uiteraard geheel naar jouw persoonlijke wensen. Groot voordeel: geen maandenlange inloop van vuil en zand, maar direct de tuinstoelen buiten zetten zodra je de sleutel van je woning krijgt. Lees meer over het Spaansen Tuinklaar concept.

image alt

Laat het zonnetje maar komen!

Als gelukkige koper van een nieuwbouwwoning denk je in 1e instantie misschien vooral na over de inrichting van je huis. De tuin is vaak ‘van latere zorg’ en daarom soms maandenlang niet meer dan een zandbak met een provisorisch tegelpad. Dit kan fijn zijn omdat je, terwijl je er al woont, tijd hebt om te bedenken hoe je de tuin wilt inrichten.

Maar er zijn ook nadelen, zoals veel inloop van vuil en zand, geen erfafscheiding en een slordige aanblik voor je fraai afgewerkte nieuwbouwhuis. Op een gegeven moment gaat die ‘nieuwbouw zandbak’ storen. Dan moet je er iets mee, en het liefst nog vóór het komende voorjaar. Hoe fijn is het als de tuin al klaar is bij oplevering van je huis?! Zodat je bij de verhuizing profiteert van de goede entree, de erfafscheiding is geregeld en je geen inloop hebt van zand. Laat het voorjaar maar komen!

image alt

De voordelen van een tuinklaar-tuin

Voor de woningen in De Blauwe Kreken fase 3 hebben wij dan ook gekozen voor het Tuinklaar-concept van Spaansen. Hierbij worden de tuinen van de woningen projectmatig aangelegd binnen de bouwtijd van de aannemer. In de V.O.N.-prijs van de woning wordt er een basistuin inbegrepen, die gedurende het verkooptraject verder wordt ingericht naar jouw/jullie persoonlijke wensen. Je kunt de tuin geheel op maat laten ontwerpen en hoeft dus niet bang te zijn dat je straks precies dezelfde tuin hebt als de buren.

Meer informatie

De voordelen op een rij

• De professionele tuinaanleg
• Zelf de inrichting kunnen bepalen, met gebruik van de tuinconfigurator
• Persoonlijke begeleiding bij je wensen en budgettering
• Je tuin is financierbaar binnen de hypotheek
• Doe je het samen met de buren, dan is jullie tuin op gelijke hoogte én is de erfafscheiding direct geregeld
• De wijk is bij oplevering direct netjes
• Je kunt jouw heerlijke tuin direct benutten!

image alt

Tuinklaar is ook duurzaam

Dat alles in één keer netjes en klaar wordt opgeleverd, heeft nóg een toegevoegde waarde. Namelijk een hoge(re) duurzaamheid! Zo is er ten opzichte van bij een traditionele tuinaanleg, in een latere fase, namelijk minder transport nodig. Hierdoor is er minder uitstoot van CO2.

Bovendien zorgt de projectmatige aanpak voor meer efficiëntie en daardoor ook minder verspilling van materialen. Naast optimaal comfort voor jou als bewoner én de schone, nette omgeving heeft het Tuinklaar-concept dus ook veel toegevoegde waarde voor de ontwikkelaar en aannemer.

  De planning van De Blauwe Kreken
  De woningen van fase 3