Een woning voor altijd: levensloopbestendig wonen in De Blauwe Kreken

13 juni '22

Pal aan het water in Poeldijk vind je straks 21 nieuwe vrijstaande en geschakelde villa’s. Stuk voor stuk duurzaam, in de breedste zin van het woord. Want optioneel maak je de woning in De Blauwe Kreken fase 3 na meerwerk helemaal levensloopbestendig. Dát is wonen met het oog op de toekomst!

image alt

Een thuis voor altijd

Dorps, sfeervol, duurzaam en groen. Poeldijk heeft alles in zich om een leven lang heerlijk te wonen. Ook op je oude dag. Het is namelijk mogelijk om jouw woning in De Blauwe Kreken fase 3 levensloopbestendig te bouwen. Ofwel, met een volledig woonprogramma op de begane grond. Wordt traplopen fysiek lastig? Dan kun je hier gewoon (zelfstandig) blijven wonen. Het is nu misschien nog niet voor te stellen, maar wel heel fijn om voorbereid te zijn.

image alt

Alles op één woonlaag

Klinkt het comfort van levensloopbestendig wonen als iets voor jou? Dan wordt dit meegenomen in de bouwplannen. Naast de berging wordt een extra ruimte aangebouwd die geschikt is voor een slaapkamer. Ook de badkamer komt op de begane grond. Zo doe je dus écht alles - koken, wonen, slapen en douchen - op dezelfde verdieping. Pluspunt: boven creëer je ruimte voor bijvoorbeeld een extra logeerkamer waar de (klein)kinderen kunnen slapen.

Iets vragen? Neem contact op
Ook levensloopbestendig wonen? Bekijk het aanbod