Dit zijn de woningtypes in De Blauwe Kreken fase 3

10 mei '22

De woningen in fase 1 en 2 van De Blauwe Kreken zijn inmiddels verkocht, dus is het tijd voor een nieuwe fase! Fase 3 bestaat uit vijf woningtypes, met in totaal slechts 21 woningen. Bekijk nu de concept impressies, plattegronden en kenmerken van de woningen en meld je aan als belangstellende bij jouw favoriete type. De woningen gaan nog dit kwartaal in verkoop.

image alt

Meld je aan

Op de pagina 'woningen' zie je het volledige woningaanbod van fase 3. De 21 woningen liggen in een lijn langs het water. Door op één van de types te klikken lees je meer over de kenmerken en zie je de plattegrond per verdieping. Ook wordt er een conceptimpressie getoond. Let op: deze is dus nog niet definitief!

De komende tijd gaan we hard aan de slag om steeds meer gedetailleerde informatie over de woningen te geven. Denk hierbij aan prijzen per bouwnummer en natuurlijk de datum waarop de verkoop start. Meld je nu alvast aan als belangstellende bij je favoriete woningtype(s). Dit is belangrijk op het moment dat de verkoop is gestart en jij je voorkeuren voor bouwnummers doorgeeft. Een van de toewijzingscriteria is namelijk hoe lang jij al bent aangemeld als belangstellende.

Lees meer over een woning kopen
  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws