De woningtypes van fase 4 staan online

18 juli '22

Goed nieuws; de woningtypes van De Blauwe Kreken fase 4 staan online. Het aanbod bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen, rijwoningen en een vrijstaande woning. Bekijk nu de woningen met concept plattegronden en impressie en schrijf je in als belangstellende. De verkoop start naar verwachting in het najaar van 2022.

Bekijk de woningen
image alt

Schrijf je in!

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven als belangstellende voor de woningtypes in De Blauwe Breken fase 4. Dit doe je door je NAW-gegevens achter te laten onder jouw favoriete woningtype op de pagina 'woningen'. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je uiteindelijk maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor één bouwnummer kijken wij namelijk ook naar de aanmeldduur.

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan de laatste uitwerking van de woningen. Nu al zie je op de website de woningtypes met concept plattegronden en impressies. De komende tijd wordt er steeds meer informatie over de woningen op deze website gepubliceerd. Ben je belangstellende? Dan brengen we je automatisch op de hoogte zodra er nieuwe informatie is!

Meer over een woning kopen
image alt

Financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn en de aanmeldduur in dagen gelijk is, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te uploaden zodra de verkoop is gestart. Voor een financiële check kun je onder andere terecht bij Rabobank. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en Rabobank neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Of neem contact op met je eigen financieel adviseur.

Plan je financiële check
  Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws