De makelaars van De Blauwe Kreken helpen je graag

31 oktober '22

Wil je graag iemand persoonlijk spreken over een woning in De Blauwe Kreken? Neem dan contact op met de makelaars van dit project. Voor de verkoop van de woningen is gekozen voor een lokaal makelaarskantoor: Olsthoorn Makelaars uit Naaldwijk. Daarnaast verkoopt BPD zelf een deel van de woningen met haar eigen verkoopadviseur Rob Kerdel.

Lokale makelaars

BPD vindt het belangrijk om samen te werken met lokale makelaars. Olsthoorn Makelaars is onder meer gevestigd aan Patijnenburg in Naaldwijk en is daarom goed bekend in het gebied. Er zijn nog enkele bouwnummers vrij in De Blauwe Kreken. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het kopen van een nieuwbouwwoning of over de verkoop van je eigen woning. Olsthoorn Makelaars en Rob Kerdel staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

image alt

Makelaarsteam Olsthoorn

Het makelaarsteam van Olsthoorn Makelaars bestaat uit een team van professionele nieuwbouw- en bestaande bouw makelaars. Het enthousiaste familiebedrijf heeft jarenlange ervaring en weet als geen ander wat er speelt in gemeente Westland. Het kantoor is onder meer gevestigd in Naaldwijk en is te bereiken op 0174 70 60 20. Wil je het kantoor bezoeken? Bel dan voor een afspraak.

Makelaar BPD

Vanuit BPD is Rob Kerdel betrokken als verkoopadviseur van De Blauwe Kreken. Ook bij hem kun je terecht met vragen over de wijk. Door zijn betrokkenheid bij meerdere nieuwbouwprojecten in de regio en zijn jarenlange ervaring binnen BPD weet hij alles te vertellen over de woningen en het verkoopproces. Rob is te bereiken op 06-13 84 99 46.

Aanbod fase 3

Geschakelde villa
Bekijk de woningen

Aanbod fase 4

De Blauwe Kreken fase 4
Bekijk de woningen
  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen