Datum start verkoop De Blauwe Kreken bekend

17 april '20

Goed nieuws over de 44 prachtige woningen van De Blauwe Kreken. De datum van de start van de verkoop is bekend! Zet dinsdag 28 april alvast in je agenda. Die dag start om 17.00 uur online de verkoop van deze woningen.

Bouwnummers, prijzen en plattegronden

De bouwnummers en de bijbehorende prijzen en plattegronden van de woningen staan online op de woningpagina. Je vindt alle informatie door naar jouw favoriete woningtype te gaan en vervolgens te klikken op één van de bouwnummers.

Favorietenoverzicht

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen van De Blauwe Kreken? Dan krijg je dinsdag 28 april rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk. De verkoopdocumenten staan dan ook in jouw "Mijn Eigen Huis" account. Denk bij de verkoopdocumenten onder andere aan de (optie) plattegronden, de prijslijst, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en informatie over de afwerking van de woningen. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat de woningen van je voorkeur in je favorietenoverzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype. Ook is het vanaf de start verkoop mogelijk om je financiële check up te loaden via je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het laatste nieuws