Bouwupdate: oplevering eerste woningen fase 3 aanstaande

8 februari '24

De 21 woningen in De Blauwe Kreken fase 3 naderen het moment van oplevering. Het is eerst de beurt aan bouwnummers 1 tot en met 12. Wat er allemaal is gebeurd de afgelopen maanden lees je in deze bouwupdate.

image alt

Bouwnummer 1 tot en met 12

Hier worden momenteel de steigers verwijderd en de woningen buitenom gereinigd. Het tuinklaar maken rondom de woningen is nagenoeg afgerond. De eerste voorschouwen zullen begin maart plaatsvinden.

image alt

Bouwnummer 13 tot en met 21

Hier wordt bij de laatste woningen de elektra afgemonteerd. De binnendeuren en kozijnen zijn geplaatst. De warmtepompen worden in bedrijf gesteld en het bekleden van de bergingsdeuren en voordeuren met de houten panelen is in volle gang. Het tuinklaar maken van de achter- en voortuinen is gestart. Vanaf begin maart zal de bouwweg verwijderd worden.

Beschikbaar aanbod

Nu het project de oplevering nadert, is het moment van sleuteloverdracht bijna daar. Er zijn nog woningen te koop, dus direct verhuizen behoort tot de mogelijkheid! Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan de pagina 'woningen' en wellicht heb jij binnenkort een optie op één van de vrije bouwnummers.

Naar de pagina 'woningen'
  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen