Bouwupdate fase 3: aan de slag met de installaties

31 augustus '23

De bouwvakantie is inmiddels voorbij en er wordt op de bouwplaats weer volop gewerkt aan de woningen. Tijd voor een update. Wat is er gebeurd en wat staat er op de planning?

image alt

Installeren van installaties

Het ketenpark, waar onder andere de uitvoerder zijn kantoor heeft, is verplaatst naar een nieuwe positie. Dit in verband met de opleveringen van het naastgelegen project. De casco's van de woningen zijn geplaatst tot en met bouwnummer 15. De platte dakbedekking is bij de eerste woningen geplakt, hierdoor kan er aan de binnenzijde ook volop gewerkt worden aan de installaties (elektra, ventilatie, loodgieterswerk en verwarming) Op de platte daken worden de onderconstructies voor de zonnepanelen geplaatst. Bij een aantal woningen zijn de eerste dekvloeren al gesmeerd, hier worden de blokken voor de binnenwanden al naar binnen gebracht zodat dit lijmwerk ook gestart kan worden.

Prognose opleveringen

De prognose van oplevering (hiermee wordt de start van de oplevering aangegeven, het is nog niet bekend welke woning als eerste opgeleverd zal worden) blijft gehandhaafd op het eerste kwartaal van 2024. Let op! Dit is een prognose en kan door diverse zaken nog wijzigen.

  Lees meer nieuws
  Naar het woningaanbod