Bouwnummers en definitieve prijzen De Blauwe Kreken fase 6 nu online

19 juni '24

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in De Blauwe Kreken fase 6? Dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. Eerder deelden we indicatieve prijzen per woningtype met je, maar nu zijn ze definitief vastgesteld per bouwnummer. Je kunt nu zien of jouw favoriete woning binnen het budget past.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de 25 woningen in De Blauwe Kreken fase 6 zijn onder meer inclusief bodemwarmtepomp, vloerverwarming, vloerkoeling en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.
Bekijk de prijzen per woning
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check.

Meer over de financiële check

Begin juli online start verkoop

De verkoop van de 25 woningen start begin juli. We moeten nog wat puntjes op de i zetten en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Je hebt dan ruim een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per e-mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Let op:
Wanneer je geregistreerd staat in het gemeentelijke registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen in Westland krijg je voorrang bij de toewijzing. Je kunt je registreren op de website van gemeente Westland. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een woning. Lees meer over de toewijzingsprocedure op de pagina 'toewijzing'.

Meer over de toewijzing
  Financiële check
  Bekijk het woningaanbod