De laatste villa’s in Poeldijk Dorp

1 maart '19

Bij de villa’s in Poeldijk Dorp die nog in verkoop zijn, heb je het beste van twee werelden: de luxe van in alle rust vrijstaand wonen aan het water, maar wel met alle voorzieningen van het dorp op loopafstand. Om een nog duidelijker beeld te krijgen van hoe leven in een luxe villa in Poeldijk Dorp gaat zijn, hebben we extra artist impressies laten maken van de woningen en het interieur. Er zijn nog twee vrijstaande woningtypes te koop, kijk je mee?

image alt

Vrijstaande villa type A1

Is 189 m2 genoeg voor jou en je gezin? Want in deze woning heb je aan ruimte geen gebrek. Voor de kinderen creëer je met gemak een speelhoek in de ruime woonkamer aan de straatzijde. Of misschien gebruik je de extra ruimte wel voor die hele grote loungebank waar je je zinnen op hebt gezet.

De keuken grenst aan de tuin en ligt aan het vaarwater van de Gantel. Hoe fijn om thuis te komen, de deuren open te slaan en in de grote tuin een lekker glas wijn te drinken terwijl sloepjes voorbijvaren.

image alt

Vrijstaande villa type B

De vrijstaande villa’s van het type B staan dwars gesitueerd ten opzichte van de straat waar ze aan staan. Daardoor staan deze op zeer ruime kavel en dat zie je terug aan de royale tuin. De entree zit aan de voorzijde en leidt via de gang naar de woonkamer en aangrenzend de keuken. Zowel in het woon- als in het keukengedeelte zit je aan zowel de straat- als de Gantelzijde! Sla die deuren maar open naar de tuin en betrek buiten bij binnen. Of andersom!

Interesse in een van deze schitterende villa’s? Neem contact op met Rijnpoort Makelaars via 0174 294 652 voor vrijblijvende informatie. Bekijk ook alle interieurimpressies op de pagina wonen!

Bekijk alle impressies van de villa's
  Terug naar nieuws
  Naar het woningaanbod