Poeldijk Dorp
Logo Logo

Stel woonwensen in

Hoe snel wil je verhuizen?

Zo snel mogelijk

Tussen nu en 6 maanden

Over 6 maanden tot een jaar

over een jaar of later

Geen voorkeur

Wat voor woonoppervlakte zoek je?

50 m2

75 m2

100 m2

150 m2

200 m2

250+ m2

3 kamers

4 kamers

5 kamers

6+ kamers

Naar wat voor soort woning ben je op zoek?

Wat is de prijs die je wilt betalen?

€ 0

value

€ 500.000 +

Welke sfeer spreekt je het meeste aan?

Wis alle filters

Poeldijk Dorp, fase 2

In fase 2 van Poeldijk Dorp zijn 40 rij- en 2 onder 1 kapwoningen aangeboden. Alle woningen in deze fase zijn verkocht en in aanbouw.

Geen woningen gevonden

Er zijn geen woningen gevonden die met je woonwensen overeenkomen.

Stijlvolle architectuur

Om tot een fraaie mix van woningen te komen die uniek en ergens toch ook familie zijn, hebben we de ons bij het ontwerp laten inspireren door de architectuurstijl in Poeldijk. Hierdoor sluit de gekozen stijl mooi aan bij de nieuwbouw die al is gerealiseerd in Poeldijk Dorp én bij de woningen in het oude dorp. Als je straks door de straatjes loopt, is er veel te zien. Geen één rij is rechttoe rechtaan. Waar het ene huis een opvallende dakkapel heeft, heeft het andere een opvallend houtaccent bij de daknok. De huizen verspringen van elkaar, wat een speels gevoel meegeeft. De warme rode gevelsteen contrasteert mooi bij het witte keimwerk, de witte ‘banden’ in de gevel en de witte kozijnen en dakoverstekken. 
 

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.