Poeldijk Dorp
Logo Logo

Planning

Poeldijk Dorp krijgt vorm! De eerste kopers hebben de sleutel ontvangen van hun woning in Poeldijk Dorp. In de zomer van 2016 is de verkoop van fase 2 gestart en de verkoop van fase 3 is in februari 2017 gestart. Wil je ook wonen in Poeldijk Dorp? Bekijk dan welke laatste woningen in deze nieuwbouwwijk er beschikbaar. 

9 vila's aan de Gantel

In Poeldijk Dorp worden 9 ruime kavels met prachtige vrijstaande villa's gerealiseerd. De verkoop van deze woningen is gestart. Wil je hier straks wonen? Er zijn nog enkele villa's beschikbaar. Bekijk onder woningen de beschikbaarheid van de bouwnummers en neem direct contact op met Rijnpoort Makelaars in Kwintsheul voor meer informatie!

Gantel Huys 100% verkocht

De 41 appartementen en maisonnettes van Het Gantel Huys zijn in de zomer van 2018 in verkoop gegaan en inmiddels allemaal verkocht! Als de datum van de start bouw bekend is dan vermelden we dat op deze planning pagina.

fase 3 100% verkocht

In deze fase worden ruime herenhuizen, geschakelde bungalows met 3 woonlagen gerealiseerd. De bouw van de woningen is gestart en alle woningen zijn verkocht. De eerste woningen worden naar verwachting eind 2018 opgeleverd.

Fase 4: alle woningen verkocht!

In de vierde fase komen 10 ruime 2 onder 1 kap woningen met tuin aan het water. De verkoop van deze nieuwe woningen is succesvol verlopen; alle woningen in deze fase zijn verkocht en de bouw is inmiddels gestart! 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?