Poeldijk Dorp
Logo Logo

Planning

Poeldijk Dorp krijgt vorm! De eerste kopers hebben de sleutel ontvangen van hun woning in Poeldijk Dorp. In de zomer van 2016 is de verkoop van fase 2 gestart en de verkoop van fase 3 is in februari 2017 gestart. Wil je ook wonen in Poeldijk Dorp? Schrijf je in, dan houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws over de verschillende fases.

Verkoop Het Gantel Huys gestart!

De verkoop van de 41 appartementen en maisonnettes van Het Gantel Huys is online gestart! Bekijk onder het woningaanbod de beschikbaarheid van de bouwnummers. Wil je je aanmelden als reservekandidaat? Neem dan telefonisch contact met ons op!

9 vila's aan de Gantel

In Poeldijk Dorp worden 9 ruime kavels met prachtige vrijstaande villa's gerealiseerd. De verkoop van deze woningen is gestart. Wil je hier straks wonen? Bekijk onder woningen de beschikbaarheid van de bouwnummers en neem direct contact op met Rijnpoort Makelaars in Kwintsheul voor meer informatie!

fase 3 100% verkocht

In deze fase worden ruime herenhuizen, geschakelde bungalows met 3 woonlagen gerealiseerd. De bouw van de woningen is gestart en alle woningen zijn verkocht. De eerste woningen worden naar verwachting eind 2018 opgeleverd.

Fase 4: alle woningen verkocht!

In de vierde fase komen 10 ruime 2 onder 1 kap woningen met tuin aan het water. De verkoop van deze nieuwe woningen is succesvol verlopen; alle woningen in deze fase zijn verkocht en de bouw is inmiddels gestart! 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?