Vers van de pers: impressies fase 3

De voorbereidingen van de derde fase in Poeldijk Dorp zijn in volle gang. In deze fase komen ruime herenhuizen, 2 onder 1 kap bungalows, geschakelde bungalows met 3 woonlagen en riante 2 onder 1 kapwoningen. Wij kunnen begrijpen dat je heel nieuwsgierig bent hoe de woningen er uit komen te zien. Op deze pagina's bekijk je de impressies van de verschillende type woningen. 

Je eigen aanlegsteiger

De bestaande en nieuwe waterstructuur in en rondom Poeldijk biedt volop mogelijkheden om er met een kano, roeiboot of motorsloep op uit te gaan. Door het hart van Poeldijk stroomt de rivier de Gantel. De vaarwegen in Westland doen bijna alle dorpen aan, met gezellige terrasjes en leuke winkelstraatjes. De tuinen van de 2 onder 1 kapwoningen en de 2 onder 1 kap bungalows grenzen direct aan het vaarwater van de Gantel. Stap vanaf je eigen steiger je boot in en ontdek het Westland vanaf het water.

wonen direct aan vaarwater

Blijf op de hoogte!

Naar verwachting start de verkoop van de woningen van fase 3 in februari 2017. In de komende maanden wordt steeds meer informatie over de woningen bekend. Heb je je aangemeld als belangstellende via de oranje knop 'abonneren' onderaan deze pagina, dan ontvang je voor de start verkoop uitgebreide verkoopinformatie via verschillende e-mailnieuwsbrieven. Zo kun je je straks goed voorbereiden op de start verkoop. 

  Lees het interview met kopers uit fase 2
  Bekijk de beschikbare woningen in fase 2