De datum is geprikt! Bezoek woensdag 6 juli tussen 18.30 en 20.00 uur Vrienden Partijcentrum in Poeldijk en kom alles te weten over fase 2 in Poeldijk Dorp. 

Hoe gaat de online verkoop in zijn werk?

In de komende weken wordt steeds meer informatie over de woningen in fase 2 beschikbaar. Ben je ingeschreven als belangstellende voor fase 2, dan ontvang je de informatie via verschillende e-mailnieuwsbrieven. Zo kun je je straks goed voorbereiden op de start verkoop.

Toewijzing en gesprek
Op donderdag 7 juli om 17:00 sluit de inschrijfperiode. Vervolgens worden de woningen in fase 2 via loting toegewezen. Uiterlijk maandag 11 juli ontvang je bericht of je wel of geen woning toegewezen hebt gekregen. Heb je een woning toegewezen gekregen, dan neemt een van de de makelaars contact met je op en nodigt je uit voor een persoonlijk gesprek. Wanneer je niet direct een woning toegewezen hebt gekregen wordt je inschrijving toegevoegd aan de reservelijst. Uiteraard informeren we je hier dan ook over. 

Hypotheek Inloopspreekuur Rabobank

Staat jouw droomhuis in Poeldijkdorp en wil je weten of dit financieel haalbaar is? Op maandag 4 juli organiseert Rabobank Westland van 18.00 tot 20.30 uur een inloopavond. Loop vrijblijvend binnen bij het kantoor aan Patijnenburg 12 in Naaldwijk. De financieel adviseurs van de bank geven graag inzicht in je maandelijkse woonlasten en beantwoorden jouw woonvragen. Zo weet je meteen voor welke woning je je kunt inschrijven. Het enige dat je hoeft mee te nemen is een recente loonstrook. 

Rabobank inloopavond hypotheken

Ook interesse om te kopen?

Wil je je inschrijven voor een huis in fase 2? Zorg er voor dat je je hebt aangemeld bij het woningtype van jouw dromen. Dan krijg ook jij een persoonlijke link om een je in te schrijven bij een nieuwbouwhuis in Poeldijk Dorp. 

Interesse? Meld je aan bij jouw droomwoning
Maak kennis met De woningen in fase 3