Op woensdag 6 juli start de verkoop van de nieuwe fase van Poeldijk Dorp. Fase 2 bestaat uit 40 klassieke 2 onder 1 kapwoningen en rijwoningen. Heb je interesse in één van deze mooie woningen? Lees dan verder hoe je deze woning kunt bemachtigen.

1) Inzage in de verkoopstukken
Ben je ingeschreven als belangstellende? Dan sturen wij je een paar dagen voor de start verkoop een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en de verkooptekeningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

2) Verkoopbijeenkomst op 6 juli
Op woensdagavond 6 juli is er een verkoopbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ontvang je de gedrukte brochure en heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Je bent tussen 18.30 en 20.00 uur van harte welkom bij partycentrum Vrienden (Voorstraat 75, Poeldijk).

3) Invullen en insturen inschrijfformulier
Op woensdagavond 6 juli ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven een email met een link naar een persoonlijk inschrijfformulier. In dat formulier kan je maximaal 5 voorkeuren opgeven. Na de verkoopbijeenkomst heb je een aantal dagen de tijd om het persoonlijk inschrijfformulier in te sturen. De sluitingsdatum hiervan is maandag 18 juli om 13.00 uur.

4) Toewijzing en loting
De dag na de sluitdatum van de inschrijving wijzen wij de woningen toe aan de hand van de voorkeurbouwnummers die je aan ons door hebt gegeven. Je kunt maximaal 5 bouwnummers als voorkeur opgeven. Als meerdere belangstellenden zich inschrijven voor hetzelfde bouwnummer vindt er een loting plaats.

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst
Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt uiterlijk vrijdag 22 juli van ons een bericht of één van de woningen voor je is gereserveerd. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op voor een gesprek.