Bijzonder appartementencomplex aan het water

Op een unieke locatie aan het vaarwater van de Gantel komt een prachtig appartementencomplex, helemaal ingepast in de omgeving. Op deze plek in Poeldijk Dorp is het rustgevend wonen aan het water, mét alle voorzieningen op loopafstand. De appartementen en maisonnettes van Het Gantel Huys voldoen aan de eisen van deze tijd: duurzaam gebouwd, gasloos, met vloerverwarming en een eigen warmtesysteem. Alle appartementen en maisonnettes bieden meer dan voldoende ruimte; uitstekend geschikt voor iedereen die op zoek is naar de luxe van gelijkvloers wonen of een fijne plek voor het gezinsleven.

De woningtypes in Het Gantel Huys

Het appartementencomplex Het Gantel Huys telt 33 riante appartementen en 8 maisonnettes, samengebracht in één gebouw. Het complex ligt aan de Gantel en heeft zijn eigen groene binnentuin. Elke zijde van het complex heeft een andere indeling en uitstraling. Lees hieronder welke woningtypes in Het Gantel Huys worden gerealiseerd. Wil je de plattegronden van de types bekijken of meer over de types lezen? Ga dan naar het woningaanbod en klik op je favoriete woningtype!

Comfortabel wonen

In Het Gantel Huys is het comfortabel wonen. Alle appartementen ontvangen hun warmte via een warmtepomp - gasloos dus. Ze zijn standaard uitgerust met vloerverwarming, goede isolatie en ventilatie. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en een comfortabele temperatuur in je woning. Daarnaast circuleert er minder stof, bijvoorbeeld doordat het stof zich niet ophoopt tussen de radiatoren. En wat ook prettig is: er staan geen radiatoren in het zicht en kun je je woning inrichten zoals jij dat wilt.

bnr 5
parkeren en buitenruimte

Parkeren en buitenruimte

Bij elk appartement en maisonnette hoort een privéparkeerplaats, op de begane grond in de deels overdekte parkeergarage. Zo heb je altijd een plekje voor je auto. Ben je iemand die liever de fiets pakt? Op de begane grond is er voor elk appartement een eigen berging waar je jouw fiets(en) kunt stallen. Uiteraard kent elk appartement een eigen buitenruimte. Afhankelijk van je locatie in het complex kijk je vanaf je balkon of ruime terras uit over de Gantel, de haven, het centrum of op de kerk. Bij sommige appartementen hoort daarnaast ook een ruim terras die grenst aan de groene binnentuin.

Meld je aan!

De verkoop gaat eind augustus van start. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks een appartement of maisonnette wilt kopen. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en like je favoriete woningtype in Het Gantel Huys. Zo hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

  Naar de woningen
  Voorzieningen in de buurt