Poeldijk Dorp
Logo Logo

Goed nieuws! De overeenkomsten voor de laatste geschakelde villa zijn getekend! Alle woningen in de derde fase van de Poeldijk Dorp zijn nu verkocht. We wensen de kopers veel woonplezier in toekomstige nieuwe woning!

Lees verder

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de appartementen en maisonnettes van Het Gantel Huys. Heeft meer dan 1 kandidaat een voorkeur voor hetzelfde huis? Dan kijken wij bij de toewijzing namelijk of iemand een financiële check heeft gedaan.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de 41 prachtige woningen van Het Gantel Huys in Poeldijk Dorp. De datum van de online start verkoop en de informatieavond zijn bekend.

Lees verder

De woningen in Het Gantel Huys zijn klaar voor de toekomst. Alle appartementen en maisonnettes zijn gasloos en hebben standaard vloerverwarming, goede isolatie en ventilatie!

Lees verder

Ga jij straks voor een appartement met uitzicht over het haventje, vaarwater de Gantel of met zicht op de kerk? Bekijk nu waar de verschillende type appartementen van Het Gantel Huys gelegen zijn in het appartementencomplex!

Lees verder

Op een unieke locatie aan het vaarwater van de Gantel komt een prachtig appartementencomplex, helemaal ingepast in de omgeving. Op deze plek in Poeldijk Dorp is het rustgevend wonen aan het water, mét alle voorzieningen op loopafstand. Eind augustus gaat de verkoop van start!

Lees verder

Waar liggen de vrijstaande villa's precies? De 9 villa's aan de Gantel in Poeldijk Dorp staan vanaf nu in de interactieve kavelkaart!

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de 9 prachtige villa's in Poeldijk Dorp. De datum van de start verkoop is bekend!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?