Poeldijk Dorp
Logo Logo

Voorzieningen in Poeldijk Dorp

Je vindt de nieuwbouw van Poeldijk Dorp in het intieme binnengebied tussen de Rijsenburgerweg en rivier de Gantel. Een ideale locatie, want hemelsbreed woon je op nog geen 100 meter van alle winkels in de Voorstraat vandaan. De Jumbo-supermarkt is zelfs nóg dichter bij je huis! 

Brede scholen op loopafstand

Op loop- en fietsafstand van Poeldijk Dorp zijn er diverse basisscholen en kinderdagverblijven. Er zijn zelfs twee brede scholen: ideaal alle opvang én de basisschool onder 1 dak! Poeldijk heeft ook een middelbare school voor VMBO. Maar even een stukje fietsen en je vindt meer dan genoeg middelbare scholen van elk denkbaar niveau in de omgeving.

Sporten in Poeldijk

Paardrijden doe je bij manege de Arckelhoeve, fitnessen bij sportschool Defence Academy en voetballen bij VV Verburch. Er is een gezond en gezellig verenigingsleven in Poeldijk. Zó groeien de kinderen heerlijk op en beoefen jij je favoriete sport in een fijne omgeving.

Winkelen

Aan de Rijsenburgerweg is een spiksplinternieuwe grote Jumbo geopend en heeft de C1000 plaats gemaakt voor een Action. De Jumbo ligt echt op een steenworp afstand van Poeldijk Dorp. Even een boodschap halen is dus zo gepiept.

Parkeren in Poeldijk Dorp

Parkeren doe je voor je huis, op straat in de wijk. Ook zijn er woningen met eigen parkeergelegenheid en parkeerhoven beschikbaar.

Buiten spelen

In het plan voor Poeldijk Dorp zijn twee speelplekken gepland. Daarop vooruitlopend is OBWZ in overleg met de gemeente om al dit jaar in de buurt van Woonzorgcentrum De Terwebloem een speelplek aan te leggen. In Poeldijk Dorp kunnen de kinderen straks lekker buiten spelen. Genoeg groen in de omgeving en het is in de dertig kilometerzone ook veilig voor de kleintjes.

Afvalverwerking

Iedere bewoner krijgt in Poeldijk Dorp twee afvalcontainers voor gescheiden afval. Op de hoek bij de Jumbo vind je ook ondergrondse containers!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?