Bouwnummers De Blauwe Kreken fase 2 online

26 oktober '21

Goed nieuws! Alle 51 bouwnummers van De Blauwe Kreken fase 2 zijn nu op de website te bekijken. Ga op zoek naar jouw perfecte woning zodat je goed bent voorbereid wanneer de verkoop start.

image alt

Welk bouwnummer is jouw droomwoning?

Heb je interesse in een woning van De Blauwe Kreken fase 2? Ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Je krijgt dan een mail met de link naar de verkooppagina op moment van verkoop. Hier vind je onder andere de verkooptekeningen, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en overige verkoopstukken.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Maak dan een account aan in 'mijn Eigen Huis'. Hier zie je in één overzicht wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Heb jij jouw favoriete woning al geliked?

Bekijk de woningen
image alt

Concept impressies

Naast de bouwnummers zijn ook de conceptimpressies te vinden bij het woningaanbod. In de aanloop naar de start verkoop volgen de definitieve impressies en plattegronden. Uiteraard informeren we jou wanneer er meer informatie beschikbaar is.

image alt

Start verkoop

Heb jij interesse in een woning, dan ben je vast benieuwd naar de start verkoop datum. Op 9 november 2021 start de verkoop van de 51 woningen van De Blauwe Kreken Fase 2. Heb jij je NAW-gegevens al achter gelaten bij jouw favoriete bouwnummer? Dan houden we jou per mail op de hoogte zodra we meer informatie hebben.

  Bekijk het woningaanbod
  Naar het nieuwsoverzicht